Üniversitemizde Danışma Kurulu ve Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi. - Biruni Üniversitesi

Üniversitemizde Danışma Kurulu ve Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi.

    Yayın Tarihi :
    03 Kas 2023 Cuma
    16:53
Üniversitemizde Danışma Kurulu ve Dış Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi.

    2 Kasım 2023 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Yüksel başkanlığında, Üniversite Danışma Kurulu üyelerimiz; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Sevim Savaşer, Prof. Dr. Mustafa Solak ve Prof.Dr. Fatma Çelik, Genel Sekreterimiz Dr. Aysel Şenyurt Usta, Kurumsal İletişim Direktörümüz Serpil Böcek, Strateji Geliştirme Müdürümüz Ceyda Yıldız, Kalite Müdürümüz Şeyda Barutçu, Atabey A.Ş. Başkanı Doğan Taşkent, Ascon Arge ve Teknopark Sektör Başkanı Emre Tonkuş, Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetinkaya, Biruni Teknopark Genel Müdürü Sezgin Erzan ile

    Üniversite Dış Paydaş üyelerimiz; İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi Bölüm Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Ela Tarakçı, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mehmet Cudi Balkaya, İstinye Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölüm Başkanı Doç.Dr. Refika Genç Koyuncu, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım Sorumlusu Doç.Dr. Süleyman Bayraktar, İstanbul Eczacı Odası 1. Bölge Saymanı Ecz. Füsun Tosunoğlu, İstanbul Diş Hekimleri Odası Diş Hekimi Habip Ertay Atalar, Özel TÇSV Aile Danışma Merkezi çalışanı Öğr.Gör. Rahime Gökboğa, Abdi İbrahim İlaç Sanayi ve Ticaret A.Ş Genel Müdürü Yalım Üner, Moleküler Biyolog Burçak Ceylan ve Mezun Öğrenci Temsilcisi Ece Aydın’ın  katılımlarıyla Üniversitemizde bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

    Toplantıda Kalite süreçleri önemi ve boyutları; YÖKAK’ın görevleri, yetkileri ve çalışmaları; yükseköğretim kurumlarının kalite süreçlerine katkıları gibi konular tartışılmış ve fikir alışverişinde bulunulmuştur. Rektörümüz Prof. Dr. Adnan Yüksel tarafından yeni kampüs hakkında genel bilgiler verilmiştir.