YÖKAK Başkanlığınca Görevlendirilen Değerlendirme Takımı Ziyareti Öncesi Hazırlık Toplantıları Gerçekleştirildi. - Biruni Üniversitesi

Tarih : 07 Kas 2023 Salı

Üniversitemiz 2023 yılı Kalite ve Akreditasyon Programı çerçevesinde YÖKAK Değerlendirme Takımı tarafından ilki 14 Kasım 2023 günü bir günlük, ikincisi 26-29 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan ziyaret ve değerlendirme öncesi hazırlık amacıyla;

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğünce, Rektör Yardımcımız ve Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Mustafa SOLAK tarafından akademik ve idari personele, kalite ve akreditasyon sunumları ile değerlendirme toplantıları gerçekleştirildi.

Toplantılarda Kurumsal Dış Değerlendirme Akreditasyon Kılavuzu, Rubrik Olgunluk Düzeyleri, Kurumsal Akreditasyon Programı, Stratejik Plan, KİDR ve BİDR’ ları ile Üniversitemiz 2022-2023 eğitim yılı Faaliyet Raporu ile 2022-2026 Dönemi Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporları hakkında detaylı bilgiler verildi.