Kalite İzleme Programı Değerlendirmesi - Biruni Üniversitesi

Kalite İzleme Programı Değerlendirmesi

Tarih : 19 Tem 2022 Salı
Kalite İzleme Programı Değerlendirmesi

YÖKAK tarafından kalite izleme programı değerlendirmesine tabi tutulmaya uygun görülen üniversitemize YÖKAK tarafından görevlendirilen kalite izleme ve değerlendirme takımı 19.07.2022 tarihinde saha ziyaretinde bulunmuştur.

İzleme programı kapsamında Rektörümüz ve Kalite Komisyonu Başkanı Sn. Prof.Dr. Adnan YÜKSEL Üniversitemiz 2019 yılı KGBR’ na ilişkin güçlü yönlerimiz ve geliştirmeye açık yönlerimiz doğrultusunda gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgilendirme sunumu yapmıştır.

Programın devamında değerlendirme takımı, Kalite Komisyon üyeleri ile görüşmeler yapmıştır. Rektör Yardımcımız ve Kalite Koordinatörümüz Sn. Prof.Dr. Mustafa SOLAK üniversitemiz kalite süreçleri hakkında ayrıca bilgilendirmeler yapmış, üniversitemizde 2021-2022 yıllarının “Kalite Yılları” ilan edildiğini ifade etmiştir.

Değerlendirme, İzleme Takımı Ziyaret Programı doğrultusunda devam etmiş, değerlendirme takım başkanı ve üyelerinin Rektör görüşmesi ile sonlanmıştır.

YÖKAK İzleme ve Değerlendirme Takımı başkan ve üyelerine gerçekleştirdikleri ziyaret ve katkılarından ötürü teşekkür ederiz..