Kalite Doküman Yönetim Sistemi (KDYS) Eğitimi - Biruni Üniversitesi

Kalite Doküman Yönetim Sistemi (KDYS) Eğitimi

29 Mar 2023 Çarşamba
Kalite Doküman Yönetim Sistemi (KDYS) Eğitimi

Kalite Koordinatörlüğü tarafından “28 Şubat 2023” tarihinde Biruni Binası Bilgisayar Laboratuvarında üniversitemiz İdari Kadroda görev alan personelimize “Kalite Doküman Yönetim Sistemi (KDYS)” kapsamında sistem eğitimi gerçekleştirilmiştir.

Eğitim Sunumu, SİDOMA QDMS İş Ortağı Hakan ÖZEL ve Kalite Uzman Yardımcısı Eda GÜLBAKAN tarafından gerçekleştirilmiştir.

Eğitimde KDYS’nin amacı, sürdürüldüğü standartlar çerçevesinde “Doküman Yönetimi” modülü ve “Düzeltici ve Önleyici Faaliyetler (DÖF)” modülü ve kullanım aşamaları detaylı olarak anlatılmış, interaktif olarak katılımcılarla paylaşılmıştır.

KDYS eğitimi sonunda eğitime katılan personelin de eğitime katılması; sisteme doküman yüklemeleri, sistemde yer alan dokümanı revize etmeleri, dokümanı iptal etmeleri ve örnek  DÖF açmaları sağlanarak eğitimin etkinliği arttırılmıştır.

Tüm katılımcılara Kalite Koordinatörlüğü eğitimlerine göstermiş oldukları ilgi için teşekkür ederiz.