Program Öz Değerlendirme Eğitimi Tamamlandı - Biruni Üniversitesi

Program Öz Değerlendirme Eğitimi Tamamlandı

    Yayın Tarihi :
    30 Haz 2022 Perşembe
    13:10
Program Öz Değerlendirme Eğitimi Tamamlandı

    Eğitim-Öğretim süreçlerinde kalite performansının artırılması ölçülmesi ve değerlendirilmesi amacıyla üniversitemizde Program Öz Değerlendirme çalışmaları başlatılmış, değerlendirme takımları belirlenmiştir.

    Bu kapsamda 30.06.2022 tarihinde Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Sn. Prof.Dr. Mustafa SOLAK Program Öz Değerlendirme süreciyle ilgili program değerlendirme takımını bilgilendirmiştir.

    Birim yöneticileri ve değerlendirme takımının ÜBYS Program Modülünü nasıl kullanacakları konusunda bilgilendirme Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Aydın SEÇER, Kalite Müdürü Selin KALAY ve Bilişim Teknolojileri Direktörü Müjdat GÜLAY tarafından yapılmıştır.

    Eğitim, Kalite Müdürü Selin KALAY’ın ÜBYS Program Değerlendirme Modülünde gerçekleştirdiği örnek giriş ve pratik uygulamalar ile devam etmiş, öz değerlendirme takımlarının soruları cevaplandırılmıştır.

    Rektörümüz Prof.Dr. Adnan YÜKSEL’ in Program Öz Değerlendirmelerinin üniversitemiz eğitim-öğretim süreçlerinin geliştirilmesi konusunda sunacağı katkılar konusunda gerçekleştirdiği konuşmasıyla eğitim sonlanmıştır.

    Birim Yöneticilerimize ve Öz Değerlendirme takımlarına göstermiş oldukları ilgi ve katılımlarından ötürü teşekkür ederiz.