9. Vizyon Toplantısı Gerçekleşmiştir - Biruni Üniversitesi

Yayın Tarihi :
    08 Kas 2021 Pazartesi
9. Vizyon Toplantısı Gerçekleşmiştir

3 Kasım 2021 tarihinde Üniversitemiz Reyhan Binası Seminer Salonunda Kalite Koordinatörlüğü organizasyonunda 9.Vizyon Toplantısı gerçekleşmiştir.

Toplantı programının açılışı Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sn. Prof.Dr. Sevim SAVAŞER tarafından yapılmıştır. Program, Yükseköğretim Kalite Kurulu ve Yükseköğretim Kurulu değerli konuşmacılarından YÖKAK Akademik Uzman Doç.Dr. Salih BARDAKÇI ve YÖK/YÖKAK Uzmanı Sn. Ayhan KOÇER’ in “Eğitimde Dönüşüm Dinamikleri” ve “Yükseköğretim Kalite Kurulu’ nun Değerlendirme Yaklaşımı” konu başlıklarında gerçekleşmiştir.

Vizyon toplantısına akademik, idari ve öğrencilerimizden geniş katılım sağlanmış, katılımcılarımızdan yöneltilen sorular değerli konuşmacılar tarafından cevaplandırılarak program tamamlanmıştır.

Değerli konuşmacılarımız ve katılımcılarımızın göstermiş oldukları ilgiye teşekkür ederiz.