Kalite Koordinatörlüğü Hakkında - Biruni Üniversitesi

KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ / MÜDÜR

sbarutcu@biruni.edu.tr

Dahili: 1566

KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ NE YAPAR?

• Kalite Koordinatörlüğü, üniversitemizin stratejik hedefleri doğrultusunda hareket ederek kalite güvencesi faaliyetlerini eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, topluma hizmet ve yönetim sistemleri başlıklarında paydaşlarına göre fark oluşturacak evrensel bir bakış açısı ile akademik ve idari birimlerle yakından çalışarak sürekli iyileştirme temel prensibiyle çalışmalarını sürdürmektedir.

KALİTE KOORDİNATÖRLÜĞÜ HEDEFLERİ NELERDİR?

• Üniversitemizde yer alan eğitim programları ile çağın gerektirdiği bilgi ve becerilere sahip, edindiği bilgileri uygulayabilen güncel eğitim modelleriyle desteklenen yetkin bireyler yetiştirmek.
  • Katma değeri yüksek AR-GE faaliyetlerini arttırarak araştırma üniversitesi statüsü kazanmak, üniversite sanayi iş birliğini geliştirmek ve dünyada ilk 500 üniversite arasında yer almak.
  • Üniversitenin uluslararası düzeyde tanınırlığının sağlanması ile uluslararası standartlarda sunulan sağlık hizmetlerini daha geliştirmek, çeşitlendirmek, sürdürülebilirliğini ve erişilebilirliğini sağlamak.
  • Eğitim, kültür, sanat, sağlık ve spor faaliyetleri ile toplumsal gelişmeye katkı sunmak.
  • Üniversitenin kurumsal yapısını güçlendirmek ve kapasitesini geliştirmek.

Son güncelleme tarihi 21 Şubat 2024 Çar., saat 17:34