Kalite Koordinatörlüğü Hizmet içi Eğitimleri Devam Ediyor.. - Biruni Üniversitesi

Kalite Koordinatörlüğü Hizmet içi Eğitimleri Devam Ediyor..

Yayın Tarihi :
    02 Eyl 2022 Cuma
Kalite Koordinatörlüğü Hizmet içi Eğitimleri Devam Ediyor..

Üniversitemiz idari birim çalışanlarının kalite bilincin artırmak ve bu anlayış doğrultusunda faaliyetlerin sürdürülmesi kapsamında 02.09.2022 tarihinde Rektörümüz Sn. Prof. Dr. Adnan Yüksel, Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörümüz Sn. Prof. Dr. Mustafa SOLAK ve Genel Sekreterimiz Sn. Aysel Şenyurt USTA’ nın liderliğinde “Doküman Yönetimi Eğitimi” gerçekleşmiştir.

Eğitim sunumu, Kalite Müdürümüz Bil. Uzm. Selin KALAY’ tarafından gerçekleştirilmiştir. Eğitimde doküman yönetiminin amacı, hangi standartlar çerçevesinde sürdürüldüğü, doküman çeşitleri, doküman hazırlama, doküman formatları ile dokümanların duyurulması konuları detaylı anlatılmıştır. Doküman çeşitleri konusu özellikli olarak irdelenmiş örnekler ile desteklenerek interaktif olarak katılımcılar ile paylaşılmıştır.

Eğitim sonunda eğitimin etkinliğini daha da artırmak adına katılımcılardan Eğitim Etkinlik Değerlendirme Formu ile eğitim etkinliğini değerlendirmeleri istenmiş, dokümante edilmiş bilginin önemi vurgulanarak eğitim tamamlanmıştır.

Tüm katılımcılara kalite eğitimlerine göstermiş oldukları ilgi için teşekkür ederiz.