İdari Birimler Kalite İzleme ve Değerlendirme Süreci Farkındalık Toplantısı Gerçekleştirildi - Biruni Üniversitesi

02 Haz 2022 Perşembe

Üniversitemiz idari birim çalışanlarının kalite çalışmaları farkındalıklarını artırmak ve bu anlayış ile faaliyetlerin sürdürülmesi kapsamında 23.05.2022 tarihinde Rektörümüz Prof.Dr. Adnan YÜKSEL, Rektör Yardımcımız ve Kalite Koordinatörümüz Prof.Dr. Mustafa SOLAK ve Genel Sekreterimiz Aysel ŞENYURT USTA’ nın katılımlarıyla “İzleme ve Değerlendirme Farkındalık Toplantısı” gerçekleşmiştir.

Toplantı açılışında Rektör Yardımcımız ve Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Mustafa SOLAK Yükseköğretimde kalite kültürü ile kalite çalışmalarında izleme sürecinin iyileştirmelerin gerçekleştirilmesinde oynadığı rolün önemini vurgulamıştır.

Toplantı Kalite Müdürümüz Bil. Uzm. Selin KALAY “İzleme ve Değerlendirme” konulu sunumunu gerçekleştirmesiyle devam etmiştir. Sunum, üniversitemiz kalite çalışmaları farkındalığını gözlemleme konusunda etkinliklerle desteklenmiştir. Etkinlik sonrası idari birim çalışanlarının vermiş oldukları cevaplar interaktif değerlendirilmiş ve iletilen sorular cevaplandırılmıştır.

Rektörümüz Prof.Dr.Adnan YÜKSEL’ in kalite çalışmalarının üniversitemiz gelişiminde sunduğu katkıya yaptığı vurgu ve değerlendirmeleriyle toplantı sonlanmıştır.

Kalite çalışmalarında sürdürülebilirlik ve sürekli iyileştirme temel prensibiyle tüm idari birim çalışanlarına çalışmalarımıza yaptıkları katkı ve katılımlarından ötürü teşekkür ederiz.