Kalite Topluluğu Toplantısı Gerçekleştirildi - Biruni Üniversitesi

Kalite Topluluğu Toplantısı Gerçekleştirildi

Tarih : 18 Nis 2022 Pazartesi
Kalite Topluluğu Toplantısı Gerçekleştirildi

Biruni Üniversitesi öğrencilerine kalite anlayışı kazandırıp, kalite sürecindeki katılımları arttırmak, uluslararası ve ulusal düzeyde kalite çalışmaları gerçekleştirmek ve üniversitemizdeki kalite sürecinin devamlılığını sağlamak amacıyla kurulan Kalite Topluluğumuz ilk toplantısını 15 Nisan 2022 tarihinde Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa SOLAK hocamızın katılımıyla gerçekleştirildi.

Toplantıda ayrıca Kalite Topluluğu Başkanı Moleküler Biyoloji ve Genetik 1. sınıf öğrencisi Yaren Yılmaz, Topluluğun danışman hocası Öğretim Görevlisi Elif Bakkal Öztokatlı ve SKS Müdürü Ayla Küçük katıldı. Toplantıda öğrenci topluluğunun yıl içerisindeki faaliyetleri planlandı. 22 Nisan 2022 tarihinde tüm öğrenci topluluklarının başkanlarının katılımıyla Kalite Topluluğu Tanışma Toplantısı’ nın gerçekleştirilmesine karar verildi.

Toplantıda ayrıca 03-05 Haziran 2022 tarihinde Ege Üniversitesi’ de gerçekleştirilecek olan “Kalite Öğrenci Toplulukları Zirvesi” nde kalite topluluğumuzun sunumunun içeriği hakkında görüşüldü.